Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Priserky z vesmiru / Luis und die Aliens (2018)(CZ/SK)[720p] = CSFD 57% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Priserky z vesmiru / Luis und die Aliens (2018)(CZ/SK)[720p] = CSFD 57% Názov:Priserky z vesmiru / Luis und die Aliens (2018)(CZ/SK)[720p] = CSFD 57% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy Kreslené - Velikost:1.6 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-11-05 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner:Animovany,Komedie,Rodinny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Originalny nazev: Příšerky z vesmíru
    Prelozeny nazev: Příšerky z vesmíru
    Rok vydani: 2018
    Delka: 90 min
    Jazyk: CZ, SK
    Titulky: Ne


       
       


    Odkaz na csfd: https://www.csfd.cz/film/594946-priserky-z-vesmiru/prehled/
    Odkaz na imdb: https://www.imdb.com/title/tt4410000/combined


    Žáner: Animovaný / Komedie / Rodinný

    Krajina: Německo / Lucembursko / Dánsko

    Réžia: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein, Sean McCormack

    Herci: Franciska Friede

    Hodnotenie: 57%

    Planetu Zemi čeká invaze animované kosmické legrace. Pokud jste si mysleli, že ve vesmíru je život, měli jste samozřejmě pravdu. Na dohled modré planety krouží obrovský mezihvězdný křižník plný mimozemšťanů všemožných tvarů, velikostí a se zcela nahodilým počtem očí, uší nebo rukou. Tři ufonští kamarádi si na něm naladí vysílání teleshoppingu a okamžitě se zamilují do speciální, bezkonkurenčně nejlepší masážní matrace za tu nejlepší cenu. Je báječná a musejí ji mít. Rozhodnou se, že si ji pořídí a potají se k nám vydají v létajícím talíři. Jsou to ale ťulpasové, dělají blbosti a místo hladkého přistání ztroskotají.
    Luis je pozemský kluk, trochu samotář a díky tátovi v mimozemskou inteligenci vždycky věřil. Teď řeší hrozbu toho, že bude muset z domova na internát, když z okna uvidí létající talíř. Podivně kličkuje, dělá výkruty a nakonec to napálí do stromu kousek od jeho domu. Potkává bláznivou trojku ufonů a hned je mu jasné, že s nima bude zábava. Jeden se tváří jako velitel, ale myslí jen pár minut dopředu, druhý vyhrožuje, že všechny okolo promění, i když to neumí, a třetí je poživačný milovník života a žen z jakékoliv galaxie. A všichni se umí proměnit, v co chtějí. Potrhlí ufoni Mog, Nag a Wabo se s člověčím klukem Luisem dají dohromady a společně rozjedou velkolepé dobrodružství galaktických rozměrů. Potřebují získat vysněnou matraci, poradit si s ředitelkou internátní školy, zkusit nezanechat za sebou úplnou paseku a taky se nějak musí dostat ze Země. A všechny nakonec čeká velké překvapení.






    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    barakovnici
    Ratio 0.61

    Clen

    21/03/2021 01.57.00
    Prosím o seed, děkuji..

    -3
    alienstaff
    Ratio 2.64

    Member+

    06/11/2018 20.46.05


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.279 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:25
    sql

    TOPlist